Ελληνικά

Share

Φιλοξενείται  στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα, οι εργασίες της Διεθνούς Τεχνικής Επιτροπής Τυποποίησης ISO TC 307 ‘’Blockchain and Distributed Ledger Technologies. 

Η Σύνοδος θα περιλαμβάνει τις εργασίες της Ολομέλειας και των Ομάδων Εργασίας της ISO/TC 307, και οι συνεδρίες θα διεξαχθούν μεταξύ 12 & 16 Ioυνίου, 2023, στη στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, μετά από πρόσκληση του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης.

Στη Διεθνή Επιτροπή Τυποποίησης ISO TC 307 συμμετέχουν πέραν των 50 χωρών ανά το παγκόσμιο, μέσω εθνικών αντιπροσώπων τους. Μεταξύ αυτών των χωρών βρίσκεται και η Κύπρος η οποία συμμετέχει ενεργά με εκπρόσωπό της, την κα Χριστίνα Αριστείδου η οποία συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της ολομέλειας της Επιτροπής αλλά  και ειδικά στην Ομάδα Εργασίας WG 6 η οποία μελετά τα σενάρια εφαρμογής της τεχνολογίας blockchain σε διάφορους τομείς της Βιομηχανίας. 

Την Φιλοξενία της Διεθνούς Επιτροπής ΙSO TC 307’’ BlockChain’’ αλλά και τις επιμέρους εκδηλώσεις που θα διοργανώνονται  στα πλαίσια του ‘’BlocChain Week’’ έχουν χορηγήσει οι πιο κάτω:

Ministry of Research, Innovation and Digital Policy, KPMG, Kinanis Law Firm , MAP S.Platis, AMF Global & Ernst & Young (EY). 

 

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ