Ελληνικά

Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) με την ευγενή χορηγία της KPMG Κύπρου, δεξιώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14/6/2023 τα μέλη της Διεθνούς Τεχνικής Επιτροπής Τυποποίησης ISO TC 307- Blockchain Technology στο νυχτερινό εστιατόριο ‘’Gardens Day and Night’’ στη Λευκωσία.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του CYS κ. Δημήτρης Βάκης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τη σημαντικότητα του έργου που επιτελεί η Επιτροπή για την εκπόνηση προτύπων που αφορούν την τεχνολογία Blockchain και αποκεντρωμένων τεχνολογιών. 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε επίσης η κα. Σούλλα Λουκά εκ μέρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Institute of the Future, η οποία αφού καλωσόρισε τα μέλη της ΙSO TC 307 στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι το Blockchain είναι σημαντικό  για αρκετούς τομείς της Βιομηχανίας, της Οικονομίας αλλά και στον Ακαδημαϊκό τομέα και στην έρευνα.   

Η χορηγός εταιρεία KPMG Κύπρου επιγραμματικά δήλωσε το μεγάλο ενδιαφέρον δραστηριοποίησης της εταιρείας στη τεχνολογία Blockchain στη χώρα κι ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της Επιτροπής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Διεύθυνση και αρμόδιοι Λειτουργοί του CYS, η Εθνική Αντιπρόσωπος του CYS κα Χριστιάνα Αριστείδου, τα μέλη της Εθνικής Αντανακλαστικής Επιτροπής  Blockchain και ακαδημαϊκοί συνεργάτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας/Institute of the Future.

Τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής ΙSO TC 307 είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν γνώσεις κι εμπειρίες με τα μέλη της αντανακλαστικής επιτροπής και άλλους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στο χώρο της δεξίωσης.

Η εκδήλωση εμπίπτει στις δραστηριότητες της Εβδομάδας Blockchain του CYS, κάτω από την Αιγίδα του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ