Ελληνικά

Share

Προτεραιότητα του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) σε εθνικό επίπεδο αποτελεί η προώθηση των Ευρωπαϊκών, Διεθνών και Εθνικών προτύπων στη βιομηχανία, τις υπηρεσίες και όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας της Κύπρου. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους αλλά πρωτίστως με τη διοργάνωση ενημερωτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης . Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο CYS συνεχίζει την προσφορά υπηρεσιών ενημέρωσης, πληροφόρησης και κατάρτισης των ενδιαφερομένων μερών, για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Τυποποίησης. Για το σκοπό αυτό, διοργανώνει το Β’ εξάμηνο 2023, αριθμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της κυπριακής οικονομίας, όπως η πυρόσβεση, διαχείριση έργων, Διαπίστευσης Κλινικών Εργαστηρίων, εκρήξιμες ατμόσφαιρες κ.α., πάντοτε συνδεδεμένα με τα πρότυπα.

Ο CYS, διαχρονικά στοχεύει στην εκπαίδευση και κατάρτιση σε θέματα που αφορούν τα πρότυπα και την ποιότητα γενικότερα σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ομάδας ενδιαφερομένων, με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων της κυπριακής κοινωνίας και οικονομίας σε ένα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Με γνώμονα τις παγκόσμιες τάσεις και προκλήσεις στην τυποποίηση, ο CYS προσβλέπει την ενίσχυση της δια βίου μάθησης  για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων του κοινού για τη χρήση και τα οφέλη των προτύπων.

Προς ενίσχυση τούτου, ο CYS, διαθέτει εγκεκριμένο από την ΑνΑΔ, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και εγκριμένη Δομή (ΔΕΚ) καθώς επίσης και πιστοποιημένο Κέντρο για τις διαδικασίες που εφαρμόζει,  βάσει των Διεθνών προτύπων CYS EN ISO 9001  και CYS EN ISO 14001. Κατόπιν αιτήματος, προσφέρονται ενδοεπιχειρησιακά πρακτικά προγράμματα σε εταιρείες/ οργανισμούς που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους, αναφορικά με τα πρότυπα και την ποιότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης στο 22411442 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ