Ελληνικά

Share

 Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) ως ένας από τους τοπικούς εταίρους (Local experiment Partner), στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου SHARED GREEN DEAL: Social Sciences & Humanities for Achieving a Responsible, Equitable and Desirable GREEN DEAL, έχει προχωρήσει με τη λειτουργία ιστοσελίδας σχετικά με το έργο. Μέσω της ιστοσελίδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφουν ως μέλη του CYS Circular Economy Hub, όπου θα έχουν την ευκαιρία ανάπτυξης νέων συνεργασιών και ανταλλαγής εμπειρογνωμοσύνης σε εθνικό επίπεδο σχετικά με βέλτιστες πρακτικές για βιώσιμα και κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα.

Απώτερος σκοπός είναι μέσω του Hub να παρέχεται υποστήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και σε φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα  για τη μετάβαση προς την Κυκλική Οικονομία και την αντιμετώπιση των προκλήσεων για τη δημιουργία μιας βιώσιμης οικονομίας. Επιπρόσθετα, μέσω της ιστοσελίδας δίδεται η δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό να ενημερώνεται για θέματα και καλές πρακτικές στην Κυκλική Οικονομία, καθώς και για πρότυπα και πρωτοβουλίες σε εθνικό, ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο αφού τα πρότυπα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων που συμβάλουν στην ομαλή μετάβαση προς την κυκλική οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα https://circulareconomy.cys.org.cy/ ή επικοινωνήστε με τους Λειτουργούς Τυποποίησης Άννα Διονυσίου /Μάριο Μαυρόγιαννο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Picture1.png

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ