Ελληνικά

Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) συμμετείχε στο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία – Ψηφιοποίηση και Νέες Μορφές Εργασίας (CyOSH 2023), το οποίο διοργανώθηκε στις 19 Οκτωβρίου, 2023 από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ασφάλειας και Υγείας (CYSHA).

Στο Συνέδριο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, συμμετείχαν πέραν των 150 ενδιαφερομένων. Η φετινή θεματολογία του Συνεδρίου απευθυνόταν σε Επαγγελματίες Υγείας και Ασφάλειας, Μηχανικούς, Επιθεωρητές, Παρόχους Υπηρεσιών Προστασίας και Πρόληψης, Μέλη Επιτροπών Ασφάλειας, Ακαδημαϊκούς και Φοιτητές.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου διακεκριμένοι επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του κλάδου Ασφάλειας και Υγείας μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και παρουσίασαν τις πρακτικές και τις πρωτοποριακές μεθόδους που χρησιμοποιούν σε καινοτόμα θέματα, με αναφορά στη ψηφιοποίηση και τις νέες μορφές εργασίας με στόχο τη διατήρηση της ασφάλειας, της υγείας και της ευημερίας των εργαζομένων και της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.

Ως εισηγητής στο Συνέδριο συμμετείχε και ο CYS ο οποίος, μέσω της κα Μαριλένας Νικολάου, Λειτουργού Τυποποίησης Υπηρεσιών και Διοίκησης, παρουσίασε τον ρόλο της Τυποποίησης στην επίτευξη της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας. Κατά την παρουσίαση, έγινε αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις που προκύπτουν σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στον τομέα της Ασφάλειας και Υγείας και πώς τα πρότυπα συμβάλλουν στη διαμόρφωση υγιών εργασιακών χώρων.

KGZ 9354

KGZ 9614

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ