Ελληνικά

Share

Στον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (CYS), προτεραιότητα μας σε εθνικό επίπεδο είναι η προώθηση των Ευρωπαϊκών, Διεθνών και Εθνικών προτύπων σε όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομικής δραστηριότητας. Επιτυγχάνουμε αυτόν τον στόχο μέσω διάφορων δράσεων μας, κυρίως μέσω της διοργάνωσης ενημερωτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης. Κάθε χρόνο, προσφέρουμε υπηρεσίες ενημέρωσης, πληροφόρησης και κατάρτισης στο ευρύ κοινό, προσφέροντας γνώσεις σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον τομέα της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Τυποποίησης.

Για το Α’ Εξάμηνο του 2024, ο CYS διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια, μέσω του Σχεδίου Πολύ-επιχειρησιακών Προγραμμάτων -Συνήθη, της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην κυπριακή οικονομία. Πιστοί στο στόχο μας συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στην κάλυψη των αναγκών κατάρτισης, σε όλους τους τομείς της οικονομίας, οι οποίες προκύπτουν λόγω τεχνολογικών, οργανωτικών, οικονομικών και άλλων αλλαγών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του CYS στο www.cys.org.cy  και να αναζητήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα που τους ενδιαφέρουν.

Προκειμένου να αξιοποιηθούν τα οφέλη των προτύπων, ο CYS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και κατάρτιση σχετικά με τα πρότυπα και την ποιότητα και επιδιώκει την προώθηση της δια βίου μάθησης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων του κοινού. Το Κέντρο Εκπαίδευσης του CYS, με πολυετή πείρα στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων στοχεύει στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση για βιώσιμη ανταγωνιστικότητά, παρέχοντας ευκαιρίες ποιοτικής μάθησης τόσο στους εμπειρογνώμονες που συμμετέχουν στο εθνικό σύστημα τυποποίησης, όσο και στο ευρύ κοινό.

Προς ενίσχυση τούτου, ο CYS, διαθέτει εγκεκριμένο από την ΑνΑΔ, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και εγκριμένη Δομή (ΔΕΚ) καθώς επίσης και πιστοποιημένο Κέντρο για τις διαδικασίες που εφαρμόζει,  βάσει των Διεθνών προτύπων CYS EN ISO 9001  και CYS EN ISO 14001. Κατόπιν αιτήματος, προσφέρονται ενδοεπιχειρησιακά πρακτικά προγράμματα σε εταιρείες/ οργανισμούς που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους, αναφορικά με τα πρότυπα και την ποιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης στον αριθμό τηλεφώνου 2-2411442 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                      

CYS Trainings 2024              

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ